Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darıcalılar yaraları saracak

Elazığ depreminde mağdur olan vatandaşlar için ülke genelinde yardım kampanyaları başlattı. Bu yardım kampanyasına Kocaeli de dahil oldu. Bazı belediyelerin kampanyasıyla giyecek yardımı toplanıyor

Elazığ depreminde mağdur olan

Elazığ’da 6.8’lik depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Türkiye tek yürek oldu ve Elazığ’daki deprem mağduru vatandaşlara yardım etmek için adeta seferberlik ilan etti. Valiliklerin desteklerinin yanı sıra belediyeler de çeşitli yardım kampanyaları düzenliyor. Kocaeli’deki İzmit Belediyesi ve Darıca Belediyesi deprem mağduru vatandaşlar için yardım kampanyası çağrısında bulundu. Bu çağrılara vatandaşlar, yoğun destek veriyor.

DARICA’DAN KIYAFET YARDIMI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın çağrısıyla başlatılan yardım kampanyasında yüzlerce vatandaş, giyim desteğinde bulundu. Belediye Başkanı Bıyık, şu çağrıda bulundu: Elazığ ve Malatya’da ki vatandaşlarımıza destek olmak adına başlatmış olduğumuz yardım kampanyası için vatandaşlarımız yardımlarını ulaştırmaya başladılar. Darıcalı vatandaşlarımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Not: İkinci el kıyafet kabul edilmeyecektir.”