Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Davut Çevik İzmit Kent Konseyi’ne aday

İzmit Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu, bugün İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. Mevcut başkan Hüseyin Erol’un ardından kentimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Davut Çevik adaylığını açıkladı

İzmit Kent Konseyi Olağan

İzmit Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu 16 Aralık’ta(bugün) İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. Saat 15.00’te başlayacak olan genel kurul öncesi mevcut başkan Hüseyin Erol adaylığını açıklamıştı. Erol’un ardından kentimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, eğitim sektöründe hizmet veren ve birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapan Davut Çevik de adaylığını açıkladı.

“SEÇİLME ŞANSIMIZ VAR”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti 16 Ocak Medyaevi’ni ziyaret eden Davut Çevik, adaylık ve genel sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. Çevik yaptığı değerlendirmede; “Bizim amacımız kente dokunmak. Kimseyi ezmek amacında değiliz. Seçilme şansımız var. İzmit’in sorunlarının çözümü konusunda katkı sağlamak istiyoruz. Emekliler, kadınlar ve çocuklar için sürdürülebilir projeler yapacağız. Daha aktif ve kentin her kesimine hitap eden bir kent konseyi oluşturmak istiyoruz” dedi.

“VİZYONER PROJELER YAPACAĞIZ”

Yaklaşık 300 kişinin oy kullanacağı İzmit Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’nda herkesi oy kullanmaya davet eden Çevik; “Gerek belediye gerek kaymakamlık gibi bütün kamu kuruluşları ile kent vizyonu ve hemşehrilik bilinci doğrultusunda vizyoner projeler yapacağız. Genel kurulda STK’lar, dernekler ve 30 kişi muhtar oy kullanacak. Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.