Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Davutoğlu, Baldur grevcileriyle konuştu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Baldur’un grevdeki işçileriyle 1 Mayıs’ta, Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci’nin ziyaretinde görüntülü görüşüp moral verdi: İnşallah haklarınızı alırsınız.

Gelecek Partisi Genel Başkanı

DİSK’e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze 2 No’lu Şube’nin örgütlü olduğu Baydur Süspansiyon’un 25 Aralık 2020’den bugüne grevde olan işçileri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü diye tanımlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı grevin 130’ncu gününde karşıladı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Baldur’un grevdeki işçileriyle 1 Mayıs’ta, Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci’nin ziyaretinde çevirimiçi görüşüp moral verdi: İnşallah haklarınızı alırsınız.

ON-LİNE GÖRÜŞME

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci grevdeki işçileri ilçe sekreteri Nazlı Üstün ile birlikte ziyaret etti. Demirci ziyareti esnasında BMİS Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın, işyeri temsilcisi Erkan Kaya, günün gündüz nöbetçileri Suat Bakinbarın ve Soner Aygül ile görüştü. Bu esnada Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Kocaeli ile birlikte Doğu Marmara İlleri’ndeki il ve ilçe başkanlarıyla on-line görüşmesi esnasında Davutoğlu’nu Baldur’un grevdeki işçileriyle, çevrimiçi görüşmede buluşturdu. Davutoğlu görüşme esnasında şunları kaydetti:

HAKLARINIZI EN İYİ ŞEKİLDE ALIRSINIZ

İşçi, emekçi bayramınızı tebrik ediyorum. Çok da güzel bir buluşma oldu. Memnun oldum. En değerli ve övgüye layık insanlar, alın teriyle geçinen işçi ve emekçilerimizdir. Böyle bir günde sizinle görüşmekten ben de çok mutlu oldum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir mücadeleyle, haklarınızı en iyi şekilde alırsınız. Başarılar diliyorum. Emekçi, işçi bayramınız kutlu olsun. Bütün arkadaşlarınıza da selamlarımızı iletin.”

AYDIN: KATKINIZ ÇOK ÖNEMLİ

BMİS Gebze 2 No’lu Şube Başkanı Necmettin Aydın, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci’nin grevi takip ettiğini belirtip ilgisinden ötürü teşekkür etti. 75 kişiyle birlikte 130 gündür direndiklerini, henüz bir anlaşmaya varamadıklarını Davutoğlu’na aktaran Aydın, “Sizin de katkınız bizim açımızdan çok değerli, önemli. Eski Başbakan ve bir parti lideri olarak buradaki sorunumuzun bir 1 Mayıs günü, sizin vasıtanızla kamuoyuna aktarılması açısından da çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. Bu bağlantınızdan ötürü de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

kocaeli cayirova grev davutoglu