Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEM Parti-Öcalan görüşmesinde tarih belli oldu iddiası!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan görüşme çağrısı sonrasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. DEM Parti heyeti ve İmralı’da bulunan PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın önümüzdeki hafta görüşeceği iddia edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan görüşme çağrısı sonrasında dikkat

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı sonrasında Abdullah Öcalan ile DEM Parti heyetinin görüşmesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Önümüzdeki hafta Öcalan-DEM Parti heyetinin görüşmesi beklenirken söz konusu ziyarette Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan’ın olacağı öne sürülüyor.

YILMAZ TUNÇ’TAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yapılacak olan görüşmeye ilişkin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; bütçe görüşmeleri sonrasını işaret ederek “Müsait bir zaman belirleyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

ÇÖZÜM SÜRECİNDEKİ İSİMLER GİDECEK

Heyette, 2013-2015 çözüm süreci döneminde İmralı heyetinde olan Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan’ın olacağı öne sürülüyor. Öte yandan, ilk ziyaretten sonra farklı isimlerin de İmralı’ya gidebileceği kaydediliyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Garanti BBVA mobil uygulamasına 2 Mayıs itibariyle erişim sorunu yaşanıyor.
Sıradaki Haber Garanti BBVA mobil uygulamasında erişim sorunu!