Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Belediyesi çalışanlarına yüzde 20 ek zam!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün çalışanların maaşlarına 2023 sözleşmelerine ilaveten altı aylık enflasyon farkını da yansıtarak, yüzde 20 oranında zam yaptı

Derince Belediye Başkanı Zeki

2023 yılı itibariyle yeni sözleşme döneminde DERPAŞ şirketinde çalışanların ücretleri ve sosyal haklarına ortalama % 88,50 oranında zam yapan Başkan Aygün, aynı şekilde belediye bünyesinde daimi işçi statüsünde çalışanların ücretlerini de yüzde 65 oranında arttırmıştı.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Süreç içerisinde gerçekleşen enflasyon farkı nedeniyle çalışanların mağduriyet yaşamamasını isteyen Başkan Aygün, sözleşmelerde yeni bir güncellemeye gidildiğini açıkladı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün makamında düzenlenen yeni sözleşme imza töreni Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, İşyeri Temsilcileri Fatih Özecik ve İshak Kula, Yerelsen Sendikası TİS Grup Başkanları Murat Aslan ve Furkan Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti.

HAYIRLI, UĞURLU OLSUN

Konuyla alakalı bir değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sürecin çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını dileyerek “İlçemize gönül birliği içerisinde hizmet ettiğimiz kıymetli mesai arkadaşlarımızın maaşlarına 2023 sözleşmelerine ilaveten altı aylık enflasyon farkını da yansıtarak, yüzde 20 oranında daha zam yaptık. Emekçi kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine hayırlı, uğurlu olsun” dedi.