Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Belediyesi’nin projeleriyle ilgili muhtardan ciddi iddialar

Derince Belediyesi projeleri arasında yer alan Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Tahtalı Göleti Doğa Park ile ilgili Tahtalı Mahalle Muhtarı Erkan Tokuç, Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada ciddi iddialarda bulundu.

Derince Belediyesi projeleri arasında

Derince Belediyesi tarafından projelendirilen Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Tahtalı Göleti Doğa Park ile ilgili Tahtalı Mahalle Muhtarı Erkan Tokuç, Bağımsız Kocaeli Gazetesi’ne dikkat çeken iddialarda bulundu.

“AMACINDAN SAPTI”

Proje hakkında bilgiler veren Tokuç, “Derince Belediyesinin Tahtalı Göleti Doğa Park Park Projesi adı altında yapımına başlamış olduğu karavan park, Tahtalı Göleti’nin genişleme alanına yapılmış, genişleme alanı olan bölge inşaat alanı olmuş beton ve bina yığınına uğramıştır.  Ayrıca göletin genişleme alanı tam tersine bu inşaatlar için doldurulmuştur. Köylüye sulama göleti olarak hizmet vermesi gereken Tahtalı Göleti Derince Belediyesi tarafından amacından sapmış Derince Belediyesi tarafından işgal edilmiştir. Bu görüntüleri zeki Aygün paylaşmıştır” dedi.

“BÖLGEYLE ALAKASI OLMAYAN TERZİ VE MUHTARLAR”

Tokuç, sözlerinin devamında “Bölgede yapılan çalışmaları Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürü ve bölgeyle alakası olmayan terziler ve Geredeli muhtarıyla fotoğraf veren Zeki Aygün, Tahtalı Göleti Doğa Park Projesinde incelemede bulunduk şeklinde paylaşımda bulundu” ifadelerini kullandı.

“KENDİSİNE SAYGI DUYMAYAN ÜSLUP İÇİNDE”

Zeki Aygün le görüşmediğini kendisine saygı duymayan bir üslup içinde konuşan belediye başkanı Zeki Aygün ve yardımcısı Kemal Bayraktar ile görüşmeyeceğini söyleyen Tokuç, “Biz muhtarlar halkımız için muhtarlık yapıyoruz. Yapılan işlerin Tahtalı Mahallesi sakinlerine hiçbir faydası olmadı. Aksine mahalle sakinlerine ilerde zarar vereceği endişesi içerisindeyiz” dedi.