Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Çınarlı ormanlarını site yapmak için mi kesiyorlar?

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu,  ağaçların kesildiği Derince Çınarlı ormanlarında incelemede bulundu.

Hakların Demokratik Partisi (HDP)

Orman statüsünden çıkarılan Derince Çınarlı ormanlarındaki ağaçlar satıldı. Bu ağaçlar ihaleyi alan firma tarafından kesildi. Ağaçların kesildiği alana giden Hakların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, ağaçların kesildiği Derince Çınarlı ormanlarında incelemede bulundu. Gergerlioğlu’nun çekim yaptığı esnada ağaç katliamı devam ediyordu.

ÇINARLI ‘DA ORMANLIK ALANDA AĞAÇLAR KESİLİYOR, ORMAN KATLEDİLİYOR!

Gergerlioğlu, alanda şu açıklamayı yaptı: “Çınarlı ‘da ormanlık alandayız, ağaçlar kesiliyor, orman katlediliyor! Haberlerini alıyorduk ve durum tespiti için buraya geldik! Geniş bir alanda ağaçlar kesiliyor! Birçok alan var böyle ağaç kesilen alan!

SİTELER YAPILMASI İÇİN Mİ DOĞA KATLEDİLİYOR?

Siteler yapılması için mi kesiliyor? Kocaeli’nin ağaca, oksijene çok ihtiyacı var. Sanayi bölgesi ve hava, çevre, su kirliliği her geçen gün artıyor! Daha da arttırmak için uğraşıyorlar! Birtakım rant projeleri için yapılıyor! Ağaçlar kesilmiş! Traktörlerle aşağı taşınan kütükler tırlara taşınıyor! Buradaki ağaçları taşıyorlar! Burası ağaçsız bırakılıyor! Ağaçlar katlediliyor! Ne uğruna katlediliyor! Burası kelleştiriliyor! Deniz manzaralı bir yer!

KOCAELİ VALİLİĞİ, KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ!

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden açıklama bekliyoruz! Ağaçlar neden kesiliyor! Burası ormanlık bir alan! Keserseniz 2-B haline gelir! Derince Çınarlı tepe mevkilerinde tespit ettik bu görüntüyü açıklama bekliyoruz! HDP Kocaeli İl Örgütü’nden arkadaşlarımızla geldik ve tespit ettik ağaç kesimlerini!

HEP BERABER BU KATLİAMI DURDURALIM!

Bu alanda boşaltma çalışması yapılıyor! Aşağıdaki görevlilerle konuştuğumuzda ihaleyi aldık kesimi yapıyoruz dediler! İhale işleri iktidar döneminde bol bol oluyor! Biz müdahil oluyoruz ve bu görüntüleri kabul etmiyoruz! Hep beraber bu katliamı durduralım!”