Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Meclisi karıştı!

Derince Belediye Meclisi’nin Eylül ayı oturumunda AKP’li ve CHP’li meclis üyeleri birbirinin üzerine yürüdü. CHP’li üyelerin yolsuzlukların üzerine gidilmesi çağrısı az daha kavga çıkaracaktı.

Derince Belediye Meclisi'nin Eylül

Derince Belediye Meclisi’nin Eylül ayı oturumu, bugün Belediye Başkanı Zeki Aygün koordinesinde yapıldı. Meclis toplantısında CHP’li Meclis Üyesi Erhan Akpınar’ın konuşma yaptığı sırada AKP’li meclis üyelerinin tepki göstermesi ortalığı karıştırdı. Meclis üyeleri birbirlerinin üzerine yürüdü.

“SAVCIYA VERELİM”

Erhan Akpınar, “Ben size bir önceki dönem dedim ki Derince’yi beraber gezelim. Derince rezil vaziyette dedim. Dinletemedim.” dedi. Aygün, “Yaptığımız projeleri ben sizi gezdireyim” dedi.  Akpınar ise, “Kim kamuya zarar verdiyse savcıya verelim böyle çözelim. Bu utanç tablosunun hesabını soralım. Kim Derince halkının 1 lirasına tenezzül etmişse hesap versin” dedi.

“BAŞKAN ‘ÇIK’ DİYORSA ÇIKACAKSIN”

Aygün ise bunun üzerine, “Hukuk devletinde istediğiniz gibi hareket edemezsiniz” karşılığını verdi. Ardından Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, CHP’li meclis üyelerine, “Buranın bir kuralı var. Başkan çık diyorsa çıkacaksın” dedi. Bu sırada AKP ve CHP’li üyeler birbirinin üzerine yürüdü. Diğer meclis üyelerinin araya girmesiyle tartışmanın kavgaya dönüşmesi engellendi.

İŞTE O ANLAR