Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Millet Bahçesi’ne Bakan Kurum el attı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Derince Millet Bahçesi’ndeki fidan dikme projesine katıldı. Kurum, “Milet bahçemiz şimdiden Kocaelimize hayırlı uğuru olsun” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Derince Belediyesi koordinesinde eski İsmet Paşa Stadı’na yapılacak Derince Millet Bahçesi için bugün Kocaeli’ye geldi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakan Yardımcısı Fatma Varank, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AKP Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AKP İl Kadın Kolları başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, AKP Derince Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve ilgili kurum temsilcileri ile müdürler katıldı.

ZEKİ AYGÜN AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI

Programda açılış konuşmasını yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün şu sözleri kaydetti: “İnsanlarımızda bir takım yapılacak diye endişeler vardı ama Cum iradesiyle millet bahçesine dönüştürüleceği haberi Kocaelilileri sevindirdi. Derincemize kazandırdığınız iki adet Pazar yeri için de sizlere teşekkür ediyorum”

LOKOMOTİF ŞEHİR KOCAELİ

Aygün’ün ardından söz alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum şunları söyledi: “Doğudan batıya kültür ve sanatın hem bölgemizin hem Türkiye sanayisinin lokomotif şehri Kocaeli’yi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Türkiye son 2,5 yıldır Cumhurbaşkanlığı sistemiyle reform dönemine girmiştir. Bu dönemde icraatlar çok hızlı ve kararlı bir şekilde hayata geçmektedir. Hayata geçirdiğimiz en önemli projelerde Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel seçimlerde açıkladığı şehircilik manifestosudur. Bu manifesto medeniyetimizi yansıtan mahalle kültürünü yaşatan projeler var.

“KOCAELİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Projelerimizle insanı ve doğayı merkezine alan yeni bir ihya ve inşa dönemine girdik. 81 ilimizin her birini ziyaret ediyor ve şehirlerimize kazandırdığımız yeni eserlerin temelini atıyoruz. Bu süreçte dünyamızı etkileye salgının zor şartlarına rağmen çalışmalarımıza da ara vermeden devam etti. Merkez ve taşra teşkilatımızla bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla istişare ederek yerel dinamiklerle görüşecek gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Milet bahçemiz şimdiden Kocaelimize hayırlı uğuru olsun.” Konuşmaların ardından fidan dikimleri yapıldı.

bakan kurum derince Derince Millet Bahcesi 1 derince 1