Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince söz verdi, yapamadı! İhale büyükşehire kaldı!

Ak Partili Derince Belediyesi’nde önceki başkan Ali Haydar Bulut döneminde inşaatına başlanan ve yarım kalan 1071 Kültür Merkezi belediye hizmet binasına dönüştürülecekti.

Ak Partili Derince Belediyesi'nde
ugur

Ak Partili Derince Belediyesi’nde önceki başkan Ali Haydar Bulut döneminde inşaatına başlanan ve yarım kalan 1071 Kültür Merkezi belediye hizmet binasına dönüştürülecekti. Zeki Aygün’ün söz verdiği inşaat 40 milyonluk ihalesine rağmen tamamlanamayınca iş büyükşehire kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu ikmal inşaat için 20 Eylül’de ihaleye çıkacak. Hatırlanacağı üzere daha önce 10 firmanın katılımıyla ihalesi yapılan Derince Belediyesi yeni hizmet binası ikmal inşaatının 420 günde tamamlanması planlanıyordu. Yeni planlama ise 400 gün olarak kayıtlara geçti.

5 KATLI BİNA

Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde önceki dönem yarım kalan 1071 Kültür Merkezi belediye hizmet binasına dönüştürülüyor. Dört katlı otoparkın faaliyette olduğu yapının belediye hizmet binasına dönüşümü için yapılan ihale Derince Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşti. 12.050 m² inşaat alanına sahip zemin, asma ve 3 normal kattan oluşan 5 katlı belediye hizmet binası yapılması için yapılacak ihaleye hangi firmalar katılacak, daha önce yaklaşık 40 milyon lira olan ihale muhammen bedeli bu defa ne olacak merak konusu.