Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de belediye sürekli AKP’ye çalışıyor!

Derince Belediyesi sürekli olarak AKP Derince İlçe Teşkilatı’nın haberlerini basına servis ediyor. Belediye ile teşkilat çalışmalarını, AKP’nin basın yayını gibi servis eden Derince Belediyesi’nin bu hareketi tepki topluyor.

Derince Belediyesi sürekli olarak

Derince Belediyesi sürekli olarak AKP Derince İlçe Teşkilatı’nın haberlerini basına servis ediyor. Belediye ile teşkilat çalışmalarını, AKP’nin basın yayını gibi servis eden Derince Belediyesi’nin bu hareketi tepki topluyor. Belediye son olarak AKP’nin haftalık olağan toplantısıyla ilgili Zeki Aygün ve Mehmet Ellibeş’i de içeren bir haber yayınladı.

HABERİ BELEDİYE YAYINLADI

Söz konusu haberde şu ifadeler yer aldı: “AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan öncülüğünde haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını düzenleyen ilçe teşkilatının konukları vardı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe binasında gerçekleşen toplantıya katılan isimler oldu.

KATIRCIOĞLU DA KATILDI

İlçe başkan ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Milletvekili Katırcıoğlu ‘6.Olağan Kongre’de bayrağı devralan Koray Merdan başkanımız ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum’ dedi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçe Başkanı Koray Merdan da ziyaretleri için Milletvekili Katırcıoğlu, İl Başkanı Ellibeş ve Başkan Aygün’e teşekkür ederek gönül birliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.