Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de Encümen ve Komisyon Üyeleri Belli Oldu

Derince Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında görüşülen 10 gündem maddesi karara bağlanırken, encümen ve komisyon üyelerinin seçimi gerçekleşti

Derince Belediye Meclisi’nin Nisan

Aralarında encümen ve komisyon üyelikleri seçimlerinin yer aldığı Derince Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 10 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Bir önceki meclis karar özetlerinin görüşülmesiyle başlayan toplantıda gündemin birinci maddesinde yer alan Plan ve Bütçe Komisyonu ve Çeşitli İşler Komisyonu’nun Derince Arama ve Kurtarma Ekibi kuruluşu ile ilgili komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.  Yine İmar Komisyonunun uygulama imar planı ile ilgili komisyon raporu da meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Gündemde yer alan seçim maddelerinin de gerçekleştiği Meclis Toplantısı’nda yapılan gizli oylama sonucu encümen üyeliklerine Kurtuluş Aytekin, Abdullah Yıldırım ve İmdat Gülcan seçildi.

KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI

Komisyon üyelerinin belirlendiği toplantıda İmar Komisyonu üyeliklerine Nurhan Baytak, Ayşe Şiranün, Alpaslan Karabeyoğlu, Erhan Akpınar ve Ali Avcı seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu’na Yasin Kayı, Kenan Yalçın, Özhan Kurt, Yılmaz Filiz ve Rıza Özcan Elden seçildi. Toplantıda ayrıca Çeşitli İşler Komisyonu’na Halime Gökdemir, Züleyha Uslu, Ayhan Aksoy, Mustafa Çalık ve Yakup Deniz, Çevre ve Sağlık Komisyonu’na Furkan Güngör, İbrahim Eren, Ayhan Aksoy, Yunus Emre Şimşek ve İsmail Çelik, Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu’na ise Mustafa Morgül, İsmail Küçük, Özhan Kurt, Mehmet Nuri Paşa ve Levent Alpak seçildi. 10 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı Derince Belediyesi Meclis Toplantısı’nda 2022 yılı Denetim Komisyonu raporu okunurken 2022 yılı faaliyet raporu da oy çokluğu ile kabul edildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 2 Mayıs olarak belirlendi.