Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de LGS dereceleri ödüllendirildi!

Derince genelinde Liselere Geçis Sınavı´nda (LGS) dereceye giren 19 öğrenci için düzenlenen törende öğrencilerin yanısıra aileleri, öğretmenleri ve ilçe protokolü bir araya geldi.

Derince genelinde Liselere Geçis

Liselere Geçis Sınavı´nda (LGS) Derince’de dereceye giren 19 öğrenci için Yelken Kafe’de bir program düzenlendi. Türkiye genelinde sınavda %1’lik dilimde yer alan öğrencileri kapsayan programda başarılı öğrencilerin yanı sıra aileleri, öğretmenleri ve okul idarecileri de hazır bulundu. Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın iştirakleriyle gerçekleşen törende dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, ilçe genelinde elde edilen sonuçlarla ilgili bilgiler verirken Derince Kaymakamı Cemil Aksak da yaptığı konuşmada dereceye giren öğrencileri tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise konuşmasında “LGS ‘de dereceye girerek önemli bir başarıya imza atan öğrencilerimizi, kıymetli ailelerini ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Bizler her zaman çocuklarımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor, eğitim yaşamlarındaki başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

DERİNCE BİRİNCİSİ BURAK KÜÇÜKMOTOR

Liselere Geçis Sınavı´nda Derince birinciliğine 487,53 puanla Nene Hatun Ortaokulu’ndan Burak Küçükmotor ulaşırken, ikinciliği 486,06 puanla Çenesuyu Ortaokulu’ndan Çağan Gürel ve üçüncülüğü de 482,00 puanla Alparslan Ortaokulu’ndan Aslı Zümral Turan elde etti. Derince’de % 1’lik dilimde yer alan diğer öğrenciler ise şu isimlerden oluştu; Selim Yektaş (Çenesuyu Ortaokulu), Abdurrezzak Bünyamin Kaya (Alparslan Ortaokulu), Ali Eren Eryiğit (Dumlupınar Ortaokulu), Berda Öz (Alparslan Ortaokulu), Ela Zengin (Alparslan Ortaokulu), Cihan Yılmaz (Fatih Ortaokulu), Elif Berra Keleş (Dumlupınar Ortaokulu), Ömer Cenk Güraksu (Özel Fark Ortaokulu), İldeniz Kolkıran (Dumlupınar Ortaokulu), Çağrı Hamza Öncü (Bekir Sıtkı Ortaokulu), Elif Ödek (Alparslan Ortaokulu), Kübra Ceyda Pesen (Alparslan Ortaokulu), Meriç Tarın Zencir (Alparslan Ortaokulu), Elif Oruç (Alparslan Ortaokulu)Vahit Can Yıldırım (Alparslan Ortaokulu) ve Begüm Yağmur Kıvanç (Alparslan Ortaokulu)