Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de sünnet coşkusu

Derinceli 110 çocuk, Derince Belediyesi’nin düzenlediği Sünnet Şöleni ile delikanlılığa ilk adımını attı. Otobüslerle kortej eşliğinde ilçeyi turlayan çocuklar, Kent Meydanı’nda gerçekleşen organizasyonlarla gönüllerince eğlendi.

Derinceli 110 çocuk, Derince

Derince Belediyesi’nin organize ettiği Sünnet Şöleni Programı ilçe halkının yoğun katılımıyla coşku içerisinde gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Kent Meydanı’nda düzenlenen programa, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Millet Vekili Emine Zeybek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti İlçe Başkan Vekili Recep Çiçek, MHP İlçe Başkanı Salim Sayar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK başkanları ve yöneticileri, belediye daire müdürleri, çocukların aileleri ve yakınları ile Derinceliler büyük bir katılım sağladı.

Çocuklar Derince’yi Turladı

Sünnet Şöleni, erkekliğe ilk adımı atan Derinceli 110 çocuğun kortej eşliğinde otobüslerle ilçeyi turlamasıyla start aldı. Daha sonra Kent Meydanı’nda vatandaşlara gerçekleştirilen ikramların ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla protokol konuşmaları yapıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Geleceğimizin teminatı ve anne babaların gözünün nuru olan yavrularımız için burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Esas görevimiz halkımıza hizmet etmek” dedi.

“Gençlik ve Spor Merkezleri Oluşturduk”

Başkan Aygün, “Çocuklarımızın sevincine ortak olmak bizim için çok kıymetli. Tüm çalışmalarımızı ülkemizin yarınları olan bu yavrularımız için gerçekleştiriyoruz. Biz bu anlamda yarınlarımıza yatırım yapıyoruz. İlçemizin birçok noktasında gençlik merkezleri ve spor alanları oluşturduk. Spordan eğitime kadar her branşta çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ve Sırrıpaşa’da hizmete açtığımız yeni Gençlik ve Spor Merkezi ile gençlerimizin hizmetindeyiz. Bunların yanında ilçemizde yer alan 16 farklı noktada spor alanları inşa ettik” dedi.

“Yavrularımız için hayırlı olsun”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ise yaptığı konuşmada, “Derince Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz imar çalışmalarıyla şehrimizi mamur ediyorlar. İlçe belediyelerimiz sosyal ve sportif faaliyetlerle gönüllerin buluşması, sevgi ve muhabbetin artması için çalışmalar tertip ediyorlar. Bu sünnet şöleni de bu anlamda çok kıymetli. Yavrularımız için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Protokol konuşmalarının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak, dualar yapıldı. Programa katılan çocuklar kendileri için düzenlenen organizasyonlarda gönüllerince eğlendiler. Coşku içerisinde geçen Sünnet Şöleni havai fişek gösterisi ile son buldu.

GOSTERI 1

HAVAIFISEK 1

IKRAM 2 ZEYBEK