Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’deki iş yerini İzmit Belediyesi dezenfekte etti!

İzmit Belediyesinin, ilçe sınırlarının dışına çıkarak Derince’den bazı iş yerlerinin de dezenfekte çalışmalarını yaptığı ortaya çıktı.

İzmit Belediyesinin, ilçe sınırlarının

Koronavirüs pandemisi dolayısıyla iş yerlerinin dezenfekte çalışmaları büyük ölçüde ilçe belediyeleri tarafından gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaları en hızlı ve aktif yürüten belediyelerden biri de İzmit Belediyesi. Belirli periyotlarla ilçe esnafına yönelik bu hizmet veriliyor.

FARKLI İLÇELERE MASKE

İzmit Belediyesi, pandeminin başlamasıyla birlikte diğer ilçelere maske yardımında bulunmuştu. Bu yardım siyasi eleştirilere neden olmuştu. Ancak İzmit Belediyesi, talep halinde yardımlarına ara ara devam etti. Ve farklı ilçelerden yardım çağrılarını karşılıksız bırakmadı.

DERİNCE’DE İŞ YERİ DEZENFEKTESİ

İzmit Belediyesi’nin diğer ilçelerdeki vatandaşlara yardımları maskeyle sınırlı kalmadı. Dün CHP Derince Belediye meclis Üyesi Rıza Özcan Elden, Derince’den bir iş yerinin fotoğrafını paylaşarak, “erince sınırlarında, Derince belediyesinin yetişemediği yerlerr İzmit belediyesi hizmet götürüyor. İşte sosyal belediyecilik” botunu düştü.

AKP’lilerin buna ne tepki vereceği merak ediliyor.