Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derinceliler su kesintisinden bıktı!

Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde yaşanan su kesintileri vatandaşları bıktırdı. Bir apartman yöneticisi Şikayetvar internet sitesi üzerinden isyan etti.

Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde

Ugur ENC min e1623645972212Son günlerde adı sıkça skandallara karışan, son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  iştiraki İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’ın oğlunu memur yaptırması, tepkiler sonrası istifa ettirmesi ve yine İSU bünyesinde sözleşmeli olarak işe almasıyla gündeme gelen kurum şimdi de su kesintileri ile gündemde. Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde yaşanan su kesintileri vatandaşları bıktırdı. Bir apartman yöneticisi Şikayetvar internet sitesi üzerinden İSU’ya isyan etti.

20 GÜNDE ÇÖZÜLEMEYEN ARIZA MI OLUR?

Temuçin isimli apartman yöneticisinin şikayeti şöyle; “Kocaeli Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde neden bu kadar sık sular kesildiğini artık çok merak ediyoruz. Barajlar boşaldı desem rekor yağış geldi bu sene, arıza desem 20 günde çözülemeyen arıza mı olur? En basiti bu akşam saat 21:00’de kesiliyor ve 185 diyor ki 23:00’de gelecek arıza var. İnanın gerçekten çok sıkıldık. Burada ya personel problemi ya da yönetici problemi var. 6 daireli bir apartmanın yöneticisiyim ve tüm daireler adına bu şikayetimi yapıyorum. Umarım muhatap yöneticiler de benim gibi gereğini yapacaktır.”