Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’nin hizmet binası yakın zamanda bitmez

Derince Belediyesi Yeni Hizmet Binasında devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Aygün, “12 bin m² inşaat alanına sahip 5 katlı belediye hizmet binamızı tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız” dedi

Derince Belediyesi Yeni Hizmet

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde projelerin bir bir hizmete sunulduğu ilçede Gençlik Merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel yenileme çalışmalarından tarımsal kalkınma hamlesine kadar birçok proje ilçeye kazandırıldı. Dumlupınar Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Fatih Gençlik ve Spor Merkezi ile Bahattin Çelik Spor Kompleksi projelerinin çocuklar ve gençler için hizmete sunulduğu Derince’de yine çok önemli bir ihtiyaç olan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi de iki buçuk yıllık dönem içerisinde tamamlanarak hizmete açıldı. Yenikent Sosyal Tesisler ve Kapalı Pazar projesinin tamamlandığı, Araptepe kentsel yenileme çalışmalarının ise hızla devam ettiği Derince’de Sırrıpaşa Mahalle Konağı, Cımbızdere Mesire Alanı ve Derince Millet Bahçesi projelerinde çalışmalar sürüyor. Köyleri de merkezden ayırmayan Başkan Aygün yönetiminde Taşköprü Kadın Emeği Merkezi hizmete sunulurken Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Tahtalı Göleti Doğa Park projelerinde ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

BAŞKAN AYGÜN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

İlçeye değer katan projeleri hizmete sunmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde yapılacak yeni düzenlemelerle birlikte önceki dönem yarım kalan 1071 Kültür Merkezi de revize edilerek yeni belediye hizmet binasına dönüştürülüyor. Belediye Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve Kenan Yalçın ile birlikte Derince Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın devam eden düzenlemelerini inceleyen Başkan Aygün, çalışmaların tamamlanmasıyla Derince’ye yeni belediye hizmet binasını kazandıracaklarını ifade etti. Sırrıpaşa Mahallesi Bahar Caddesi’nde yapılan yeni düzenlemelerle birlikte 1071 Kültür Merkezi projesi revize edilerek hizmet binasına dönüştürülüyor. Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapılan çalışma ile 12.050 m² inşaat alanına sahip 5 katlı belediye hizmet binası tamamlanarak ilçe halkının kullanımına sunulacak.

DUZENLEME 5