Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dev kripto vurguncusu Özer ile Saffet Sancaklı’nın oğlu bakana gitmiş

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yaklaşık 2 Milyar Dolarlık kripto varlıkla yurt dışına firar ettiği iddia ediliyor. Yüzbinlerce mağdur ise hiçbir şey yapamazken Özer’in önceki tarihlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret ettiği görüldü. Yanında ise MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı var.

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih

Sebahattin AydınTürkiye’de aktif olarak kullanılan kripto para borsalarından Thodex son 24 saattir alım satımını durdurma kararı aldı. Yüz binlerce yatırımcı mağdur olurken, Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yaklaşık 2 Milyar Dolarlık kripto varlıkla yurt dışına firar ettiği iddia edildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na çok sayıda dilekçe ulaşırken, Özer hakkında “bilişim sistemleri aracılığıyla nitelikli dolandırıcılık” suçundan re’sen soruşturma başlatıldı.

ÇAVUŞOĞLU ZİYARETİ

Kaçan şahısla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu bilgilerden biri de Özer’in MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı ile yakın arkadaş olduğu. Özer’in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na gerçekleştirdiği bir ziyaret fotoğrafı ortaya çıktı.

BAKAN ZİYARETİNDE OĞUL SANCAKLI DA VAR

Bu fotoğraftaki üçüncü kişi ise dikkat çekti. Ziyarette Mert Sancaklı’nın da yer alması şaşkınlık yarattı. Sancaklı’nın Özer’le yakın arkadaş olduğu ifade ediliyor.

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU FARUK FATİH ÖZER İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Fotoğrafın yayılmasının ardından, Bakan Çavuşoğlu, “#Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Şahsın sosyal medyada dolaşan fotoğrafı; 26 Aralık 2019’da Kocaeli Mv. Saffet Sancaklı’nın oğlu Mert Sancaklı’ya verdiğimiz randevuya eşlik ettiği ziyarette çekilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.” dedi.

cavusoglu

mert sancakli thodex bakan cavusoglu mert sancakli