Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dev proje aylık 45 bin liraya kiralık!

Derince Belediyesi 5 ayrı işyerini kiralamak için ihaleye çıkıyor. Kiralanacak olan işyerleri arasında Tahtalı Göleti’nde inşa edilen dev proje Doğa Park da var. Tahtalı Doğa Park için 45 bin TL aylık kira bedeli talep ediliyor.

Derince Belediyesi 5 ayrı
ugur

Derince Belediyesi 5 ayrı işyerini kiralamak için ihaleye çıkıyor. Kiralanacak olan işyerleri arasında Tahtalı Göleti’nde inşa edilen dev proje Doğa Park da var. Tahtalı Doğa Park için 45 bin TL aylık kira bedeli talep ediliyor. 1330 metrekare kapalı kullanım alanı bulunan, toplamda 11 bin 600 metrekare alan üzerinde yer alan Tahtalı Doğa Park için çok sayıda teklif gelmesi bekleniyor.

KİRALNACAK İŞYERLERİNİN TAM LİSTESİ

Tahtalı Göleti Doğa Park alanındaki düzenlemeler üç etaptan oluşuyor. Proje kapsamında ilk olarak Tahtalı Göleti çevresindeki yollar Derince Belediyesi ekipleri tarafından tesviye edilip düzeltilmişti. İlk etap çalışmaları ile bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanması ile mangal yerleri de hazırlanarak mesire alanı halkın kullanımına sunuldu. Yaz dönemi öncesi vatandaşların özellikle hafta sonları yoğun ilgi gösterdiği Tahtalı Mesire Alanı, muhteşem manzarası ile güzel vakit geçirmek isteyenlerin buluştukları ortak noktalar arasında yer alıyor.

KONAKLAMA TESİSİ, TAŞ EV VE KARAVAN PARK

İkinci ve üçüncü etap düzenlemelerinin eş zamanlı olarak devam ettiği Tahtalı Göleti Doğa Park projesi birbirinden önemli bölümleri bünyesinde barındırıyor. Doğal güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Tahtalı Göleti çevresine inşa edilen yapılar burada konaklamak isteyenler için çeşitli alternatifler sunacak. Yapımı tamamlanacak olan 48 yataklı konaklama tesisi, kafe, restaurant, anfi, teras alanı ve doğal güzellikleri ile bölgeyi ziyaret edecekler için vazgeçilmez bir fırsat oluşturacak. Yine bölgeye inşa edilen Taş Ev ve 24 araçlık Karavan Park, burada konaklamayı tercih edecek olanlar için farklı alternatifler sunuyor. Su sporları tesisi, ürün satış yerleri, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yollarının da yer aldığı Doğa Park projesi bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek. Köylerde ticareti geliştirerek, tarımsal kalkınma, turizm ve ekonomiye katkı sunacak olan Tahtalı Göleti Doğa Park ve Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’nde çalışanlar ise bölge sakinleri arasından seçiliyor.