Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deva Kocaeli’ye Saadetli il başkanı mı oluyor?

Eski bakan Ali Babacan

Eski bakan Ali Babacan bir süre önce Deva Partisi’ni kurdu. Kamuoyunda büyük merak uyandıran, özellikle PR çalışmaları ve hakkında hazırlanan belgesel ile gündem yaran Deva Partisi’nin Kocaeli teşkilatlanması merakla bekleniyor. Kocaeli’den 2 önemli isim genel merkez kadrosunda. Bu isimlerden biri eski bakan Nihat Ergün. Bir diğer isim ise Petrol İş Sendikası’nın eski genel başkanı Ali Ufuk Yaşar.

SAADETLİ İSİM KİM?

Genel merkez yönetiminde 2 Kocaelili ismi barındıran Deva Partisi’nin Kocaeli’de hangi ismi kurucu il başkanı yapacağı henüz netlik kazanmadı. Bu hafta içerisinde Kocaeli il başkanının belirlenmesi bekleniyor. Kocaeli’de 20 isimle görüştüğü öğrenilen Deva Partisi’nde kimi yöneticilerinin Saadet Partisi’nde aktif siyaset yapan bir isimle temas kurduğu, il başkanlığı ile ilgili düşüncelerini aldığı öğrenildi. Saadetli o isim merak konusu oldu.

DEVA PARTİSİ TRANSFER YAPACAK MI?

AKP’li isimlerle de irtibat halinde olan Deva Partisi yöneticilerinin Saadet Partisi’nden isimlerle de görüşmesi partinin Kocaeli’de daha muhafazakar bir çizgiye oturma çabası olarak algılandı. Genel olarak liberal bir görüntü sergileyen Deva Partisi’nde Kocaeli il başkanı nasıl bir isim olacak, mevcut partilerde siyaset yapan bir isim mi tercih edilecek, Deva Partisi Kocaeli’de transfer mi yapacak… Bu sorular bir hafta içerisinde cevap bulacak.