Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Devlet, Kocaelili vatandaşların kapısını çaldı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye devam ediyor. Selda Yavuz, 11 ailenin evine misafir oldu.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bugün de Selda Yavuz, Gönülden Gönüle projesi kapsamında İzmit İlçesi Bekirdere mahallemizdeki engelli, yaşlı, öksüz, yetim ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 11 aileyi ziyaret etti.
İlk olarak engelli bireyleri bulunan ailelere ziyaretlerini gerçekleştiren Selda Yavuz, hatırlanmanın yansıdığı gülen gözlerle bir süre sohbet ederek, mutlulukları için ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirtti.

YAŞLILAR ÇOK MUTLU OLDU

Ailelerin ihtiyaçlarını, sıkıntı ve dertlerini dinleyen, onlarla yakından ilgilenen Yavuz: “Her daim yanınızdayız, bir sıkıntı ve ihtiyacınız olduğunda kapımız sizlere açıktır.” dedi.  Daha sonra yaşlılarımızı evlerinde ziyaret eden, onlarla yakından ilgilenerek ihtiyaçlarını yakından gözlemleyen Yavuz, sevgi ve hatırlanmanın özlemini bir nebze olsun giderdi. Mutlulukları gözlerinden okunan, cümlelerine yansıyan yaşlılar, “Getirenden, götürenden Allah razı olsun. Hiç yabancılık çekmedik sanki sizi yıllardır tanıyormuşuz gibi. Böyle güzel hizmetleri yapmanız bizleri çok mutlu etti. Önceden yanlarına yaklaşamadığımız insanların şimdi evlerimize gelmeleri, bizi ziyaret etmeleri çok mutluluk verici. Allah sizlerden razı olsun” diyerek Vali Seddar Yavuz’a da selamlarını ilettiler.

ÖKSÜZ VE YETİMLERE DE ZİYARET

Yaşlıların hayır dualarını alan, Selda Yavuz, Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ileteceğini belirterek diğer aile ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere ayrıldılar. Yavuz, yetim öksüz ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan aileleri de ziyaret etti.  Hanelerin kapısını çalan ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

857 AİLENİN EVİNE GİTTİLER

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, İzmit ilçemizdeki   11 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz bugüne kadar ilimizde 857 aileyi evlerinde ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak kimsesizlerin kimi olmaya devam ettiler.