Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Devrim Bal: Büyükşehir’in yaratıcılığına hayran kaldık! 

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Devrim Bal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin İzmit Belediyesine ait ilaçlama araçlarını sosyal medyada kendi aracı olarak paylaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesinin yaratıcılığına hayran kalmamak elde değil! Sen hizmeti götürme, ama İzmit Belediyesinin aracının videosunu çek, sonra da sanki kendin hizmet vermiş gibi paylaş!” dedi

İzmit Belediyesi CHP Meclis

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Devrim Bal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin İzmit Belediyesine ait ilaçlama araçlarını sosyal medyada kendi aracı olarak paylaşmasına dair açıklamalarda bulundu. Devrim Bal paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi Instagram sayfasında, İzmit Belediyesine ait sinek ilaçlama aracını kendi aracı olarak göstermiş. Şaşırdık mı? Tabi ki hayır! Yine de Büyükşehir Belediyesinin yaratıcılığına hayran kalmamak elde değil! Sen hizmeti götürme, ama İzmit Belediyesinin aracının videosunu çek, sonra da sanki kendin hizmet vermiş gibi paylaş!

“İNANIN BİZ ANLAMADIK”

Ancak, yaramazlık yapmış çocuklar bile “kopya çekmek yasak” olduğunu bilirken, koskoca Büyükşehir Belediyesinin böyle bir şey yapması bizi gerçekten şaşırttı. Akıllara şu soru da gelmiyor değil. Yoksa Kocaeli Büyükşehir, sorumluluk alanında bulunan Sarı Dere’yi daha önce ilaçlamadığı için 41 AVM’yi sivrisinek basmasından çekinerek mi böyle bir şey paylaşmak zorunda kaldı? İnanın biz anlamadık. Anlayan varsa ve bize iletirse çok mutlu oluruz”