Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Devrim Bal: Tahir bey uzayda yaşamadı…

İzmit Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi İlker Kazan geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Arızlı ziyaretinde halen inşa edilmeyen yolları gündeme getirerek, “Fatma başkan yapamıyorsa, Tahir başkan yapar” açıklamasında bulunmuştu. Kazan’a cevap CHP’li Devrim Bal’dan geldi.

İzmit Belediyesi'nin MHP'li meclis

İzmit Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi İlker Kazan geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Arızlı ziyaretinde halen inşa edilmeyen yolları gündeme getirerek, “Fatma başkan yapamıyorsa, Tahir başkan yapar” açıklamasında bulunmuştu. İzmit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Devrim Bal’dan Kazan’a cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabı üzerinden İlker Kazan’a cevap veren Bal Tahir Büyükakın’ın genel sekreterlik dönenimini hatırlattı.

15 YIL YÖNETMİŞ, YAPAMAMIŞSINIZ

Devrim Bal’ın açıkalamalarında şu ifadeler yer aldı: “2004 yılından beri bu kenti AKP yönetti! Halk, artık yönetemediğinizi düşündüğü için bize yetki verdi. Biz de bugüne kadar sizin yapamadıklarınızı yapıyoruz.
Hemde göreve geleli daha yeni 3 yıl oldu. Siz, 15 yıl yönetmiş ama yapmamışsınız! Bugün siyaset maksatlı yapılan bu açıklamalar Halka samimi gelmiyor. Tahir Bey, uzayda yaşamadı. Bilmem kaç yıl bu kentte genel sekreterlik yaptı .O zaman yapsaydı ya!”