Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilovası Belediyesi’nde işçiler isyan etti!

Ak Partili Dilovası Belediyesi’nde çalışan işçiler bugün eylem yaptı. Kocaeli’de en düşük maaş alan belediye işçilerinin Dilovası’nda olduğunu ifade eden DİSK üyesi işçiler belediye önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ak Partili Dilovası Belediyesi'nde
ugur

Ak Partili Dilovası Belediyesi’nde çalışan işçiler bugün eylem yaptı. Kocaeli’de en düşük maaş alan belediye işçilerinin Dilovası’nda olduğunu ifade eden DİSK üyesi işçiler belediye önünde yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Artan ülke ekonomisinde en büyük sefaleti biz belediye şirket işçileri yaşıyoruz. Kimimiz açlık sınırının altında, kimimiz açlık sınırında çalışıyoruz.

GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Açlığa, sefalete mahkum edilen biz şirket çalışanlarının dayanacak gücü kalmamıştır. İşverenle defalarca görüşmemize rağmen bir sonuç alınamamıştır. İşçinin artık dayanacak gücü kalmamıştır. Kocaeli’de en düşük maaşı alan biz Dilovası işçileriyiz. İşverene bir kez daha sesleniyor ve haklarımızı vermesini talep ediyoruz. Haklarımızı alana kadar mücadele edeceğimizi ve geri adım atmayacağımızı tüm kamuoyunu duyuruyoruz.”