Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Donanma kenti Gölcük mü Körfezin Bir’incisi Gölcük mü?

Gölcük’ün çeşitli yerlerine belediye tarafından konulan Körfezin Bir’incisi Gölcük tabelalarını İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı tepki gösterdi.

Gölcük’ün çeşitli yerlerine belediye

Özgun imzaİYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilçenin bazı yerlerine konulan tabelalarla ilgili eleştirilerde bulundu. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer sosyal medya hesabından “Resmî törenlerin olmazsa olmazı, Gölcük Marşı’ndaki ifadeyle:“Körfezin Bir’incisi GÖLCÜK” Donanma Kenti Gölcük’e hayırlı olsun” ifadeleriyle paylaşım yaparken Aynacı, “Yıllardır tüm kesimin kullandığı Donanma Kentini silmeye çalışıp kendinizi başarılı aksettirmek için bir algı çalışması yapmakta olduğunuz ortadadır.” İfadeleriyle tepki gösterdi.

“İFADENİZ SAMİMİ DEĞİL”

İşte Aynacı’nın paylaşımı: “Sayın Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: Gölcük Anıtpark’ta uyguladığınız şehir tabelası ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaştığınız söze istinaden bir açıklama yapmak elzem olmuştur. Körfez’in Bir İncisi kelimesi Gölcük Marşında geçtiği için yazdık ifadeniz samimi değildir.Yaptığınız bu hataya bahane aramayı bırakın ve bir an önce Çağdaş Donanma Kenti Gölcük Yazısı ile bu çalışmayı düzenleyin.Bu çalışma ile yıllardır tüm kesimin kullandığı Donanma Kenti ni silmeye çalışıp kendinizi başarılı aksettirmek için bir algı çalışması yapmakta olduğunuz ortadadır.

İsmail Aynaci“DONANMA KELİMESİ İLE SIKINTINIZ VARSA…”

Yaklaşık 3 buçuk yıldır sergilediğiniz tavır sizden önce ki Gölcük ve sizden sonraki Gölcük oluşturma çabanız olduğu meydandadır. Sizden önceki Belediye başkanının kullandığı hemşehri dernekleri için Mozaik kelimesini beğenmediğinizi ve Ebru kelimesini kullanılmasının doğru olacağını beyan etmiştiniz. Şimdi de sizden önce kullanılan Donanma kentini silip sizden sonra İnci kelimesini oluşturmak istediğiniz apaçık ortadır. Bu böyle değil de eğer donanma kelimesi ile bir sıkıntınız varsa bu çok daha düşündürücü olacaktır.

“HADİ BİR ANKET YAPALIM”

Ayrıca bu çalışma Donanma’nın kapısının önüne konmuştur. Buradaki algı çalışmamızda eğer körfezde 1. olduğunuzu iddia ediyor iseniz hangi konularda 1. Olduğunuz da ayrı bir platformda tartışırız. Şimdi yanınızda yörenizde ki olumlu ve olumsuz her şeye alkış tutan bir grup burada da alkış tutup trol misali bizlere kızacaktır. Hadi 1 anket yapalım ve Gölcük’lü hemşehrilerimize soralım. Donanma Kenti Gölcük, Körfezin bir incisi Değirmendere mi yazalım. Yoksa sizin yaptığınız şekilde mi kalsın. Çıkan sonuca saygı duyalım.”