Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Efe Tur gönül aldı

Efe Tur, gazetemizde yayımlanan “Efe Tur Dehşet Saçmış” başlıklı haber sonrası konun muhatabı vatandaşla iletişime geçerek gönül aldı

Efe Tur, gazetemizde yayımlanan

Dün www.bagimsizkocaeli.com internet haber sitemizde yayınlanan “Efe Tur Dehşet Saçmış” başlıklı haberimize Efe Tur’dan cevap geldi. Efe Tur, gönderdiği yazılı cevapta “İlgili şikayeti gerçekleştiren Koray A. isimli sürücü ile yaptığımız telefon görüşmemiz neticesinde firmamız adına özür dilenmiş olup memnuniyet sağlanmıştır. Belirtilen plaka üzerinden araç kaptanı tespit edilmiş ve uyarılarak savunması alınmıştır.

CEZA PUANLARIYLA KONTROL

Yolcularımızdan alınan ve şikayete sebep olan personel tutum ve davranışları görmezden gelmeme gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Yolcu kaybına sebep olan bu gibi durumlar için ceza puanları belirlenmiş olup Efe Tur logosu altında iş yapan tüm çalışanlara eksiksiz ve istisnasız olarak uygulanmaktadır. Konuyu bilgilerinize sunarım” ifadeleri yer aldı.

MAĞDUR VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Mağduriyeti yaşayan Koray A. İsimli vatandaş ise kendisine geri dönüş yapıldığını ifade ederek, “Efe Tur’dan Samet Bey’e çok teşekkür ederim. Bir kez daha büyük firma olmanın gerektiği gibi davranıldı. Sürekli yolcusu olmamama rağmen göstermiş oldukları ilgiye tekrardan çok teşekkür ederim” dedi.