Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Efe Tur İstanbul’a zam yaptı!

Efe Tur, İzmit-İstanbul seferlerine zam yaptı. Esenler seyahati 40 TL’den 50 TL’ye, Harem seyahati ise 24 TL’den 30 TL’ye çıkarıldı. Sebep; Efe Tur’un düşük de olsa kalitede maalesef hala rakipsiz olması…

Efe Tur, İzmit-İstanbul seferlerine

Uğur ENÇ minKocaeli’nin en köklü otobüs firması olan Efe Tur, İstanbul bilet fiyatlarına zam yaptı. İstanbul’da Avrupa yakasında yer alan Esenler Otogarı’na kentimizden yolcu taşıyan tek firma olan Efe Tur bu yolculuk için ücretini 40 TL’den 50 TL’ye çıkardı. Firmanın İzmit-Harem yolculuğu da zamlandı. 24 TL’ye İzmit-Harem arasında taşımacılık yapan firma fiyatını 30 TL’ye çıkardı.

ASYA TUR BAŞLADI AMA…

Hatırlanacağı üzere 2000’li yılların başından bu yana hizmet veremeyen İbrahim Bezci’nin markası Asya Tur birkaç ay önce Genç ailesi tarafından satın alınmıştı. Asya Tur’un faaliyet göstermeye başlaması ulaşımda rekabet oluşmasını sağlamıştı. Genç ailesi Asya Tur’un isim haklarını satın aldıktan sonra “Efsane geri dönüyor” sloganıyla geçmiş tecrübeyi sahiplenerek bir reklam kampanyası başlatmış ancak kısa sürede çoğunluğu şahıs otobüslerinden oluşan Asya Tur filosundan şikayetler gelmeye başlamıştı.

RAKİP OLMAYINCA…

Efe Tur pandemi sürecinin hemen ardından Asya Tur’un fiyatları ile rekabet etmek için kendi fiyatlarını düşürmüştü. Pandemi sürecinde Esenlere 60 TL’ye yolcu taşıyan firma Asya Tur’un yolcu taşımaya başlamasıyla fiyatlarını indirmişti. Harem’de de 45 TL olan ulaşım ücreti Asya Tur’un 25 TL’lik ücretiyle rekabet etmek için 24 TL’ye indirilmişti. Ancak Efe Tur kısa sürede Asya Tur’un kendisi ile yarışmayacağını ve İzmit-İstanbul arasında hala tekel olduğunu anladı. Bu sebepleri fiyat ayarlaması yeniden yapıldı ve fiyatlar Asya Tur’un fiyatlarının üzerine çekildi. Asya Tur’da İzmit-Harem ulaşım fiyatı halen 25 TL. Firmanın Esenler’e herhangi bir seferi bulunmuyor.