Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Efetur yolcuyu yolda unuttu!

Kocaeli’nin otobüs firması Efetur, Balıkesir-Sakarya seyahati sırasında pek çok sorun yaşadı. Mustafa isimli bir vatandaş otobüs yolculuğunda yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Kocaeli’nin otobüs firması Efetur,

Efetur’un Balıkesir Sakarya seferini yapan aracı Susurluk’ta bir yolcuyu unuttu. Yolcunun unutulduğunu fark eden araç şoförü aracı yol kenarına çekerek yolcunun başka bir araçla gelmesini bekledi. Yolda şoförlerin seyahat süresi dolduğu için otobüse yeni bir şoför gelmesi beklendi. Yetmedi otobüste maskesiz bir yolcunun seyahat etmesine izin verildi. Mustafa isimli vatandaş yaşadıklarını şikayetvar.com isimli internet sitesinde dile getirdi.

BURSA’DA FARK ETTİLER

Mustafa isimli vatandaş yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: “30.07.2020 tarihinde Balıkesir’den Sakarya’ya bilet aldım hareket saati 16.45 olan biletim için 16.30’da terminaldeydim. Otobüsümün kalkış saatine tam 3 dakika kala otobüsün 1 saat rötar yapacağı söylendi. ‘Peki’ dedim ve geçtim. 1 saat gecikmeli olarak kalkış yaptık. Bursa’ya geldik. Bursa’ya geldiğimizde araçta 1 yolcu eksik olduğunu ve Susurluk’ta unutulduğu söylendi. Bursa terminal çıkışında 25 dakika o yolcunun diğer araçla gelmesini bekledik ve yolcu geldi. Neyse ki devam ederken İzmit yakınlarında araç şoförlerinin ehliyet (seyahat) süreleri bitmeye yaklaştı ve otobüsü Sakarya’ya getirecek adam aramaya başlandı.

CORONA TEDBİRİ UYGULANMADI

Uzun uğraşlar sonucu bir şoför buldular. Yoldan onu da aldık ve otobüsü 12’de Sakarya’ya getirmeyi başardılar. Yani 5 saat olan yolu 7 saat 15 dakikada ancak gidebildik. Tüm bunlara ek olarak otobüste Covid 19 tedbirleriyle alakalı hiçbir şey yok. Otobüste maskesiz yolcu alındı. adam gayet rahat bir şekilde maskesiz bindi ve yolculuğunu o şekilde herkesi tehlikeye atarak sürdürdü. Bununla ilgili şikayetim başka platformda da yapacağım zaten sonuç olarak Efetur pişmanlıktır.”