Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elma: Daha da acı olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mehmet Ali Elma yaptığı yazılı açıklamayla seçimlerde yaşanan şiddet olaylarını kınadı. Elma, “TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu olarak yapılan bütün bu saldırıları kınıyor, daha da acı olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mehmet Ali Elma yaptığı yazılı açıklamayla seçimlerde yaşanan şiddet olaylarını kınadı. Elma tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, yakın zamanda yaşadığımız büyük depremin acıları tazeliğini koruyorken, cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden birine gidiyoruz.Seçime sayılı günler kala seçim sürecinde yaşanan ülkenin birçok yerinde muhalefete yönelik saldırıların yaşandığını ve bu saldırıların şiddetinin arttığını da görmekteyiz. Kocaeli’de bir milletvekili adayı seçim çalışması sırasında bir grup provokatör tarafından taciz ve engellenmeye maruz kalmıştır.

OY KULLANMAYA ÇAĞIRDI

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingine düzenlenen saldırıda birçok vatandaşımız yaralanmıştır. TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu olarak yapılan bütün bu saldırıları kınıyor, daha da acı olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz. Yaralılara acil şifa ve tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Nereden gelirse gelsin şiddetin her türlüsünü kınıyor; 14 Mayıs’ta, savaşa karşı barıştan, laiklikten, özgürlüklerden, eşitlikten, linç kültürüne karşı bir arada yaşamdan, rant ve sömürüye karşı emekten, kamusallıktan, emperyalizme karşı bağımsızlıktan ve elbette ölüme karşı hayattan yana bir ülke için oy vereceğiz. Yüreği ülke sevgisiyle dolu, zihni aydınlık, fikri ve vicdanı hür tüm vatandaşlarımızı ülkemizin geleceği için 14 Mayıs’ta oy kullanmaya, sandıklara ve demokrasiye sahip çıkmaya çağırıyoruz.”