Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emine Erdoğan ve Murat Kurum Kocaeli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği Sıfır Atık Festivali için Kocaeli’ye gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Sıfır Atık Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 14-16 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Sıfır Atık Festivali yapmaya hazırlanıyor. ‘Daha azıyla daha çok dünya’ sloganıyla yapılacak olan festival Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

EMİNE ERDOĞAN VE MURAT KURUM

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına konuşma yapan Gündoğdu, “İlk gün ülkemizde Sıfır Atık bilincinin oluşması ve yaygınlaşmasına önderlik eden ve bu çabalarıyla Dünya Bankası tarafından ilk kez verilen “İklim ve Kalkınma Liderlik Ödülü” nü alan Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi bizlere hitap edecek. Kendilerini programımıza davet ettik. İnşallah katılımlarını bekliyoruz. Ayrıca ülkemizde bu konunun yürütücüsü ve liderliğini üstlenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum bizlerle olacak” dedi.