Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emirşah Torun da sakal bıraktı

Deprem bölgesinde görevlendirilen bakanlar sakal bırakmaları ile gündeme geldi. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun da sakal bıraktı.

Deprem bölgesinde görevlendirilen bakanlar
Nazim Ozgun Erbulan 1

Şubat ayı itibariyle meydana gelen depremlerde şimdiye kadar 45 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ardından bakanlar bölgede görevlendirildi. Büyükşehir ve ilçe belediyeler de deprem bölgesinde görev aldı.

“İÇİMDEN GELMİYOR, KESEMEDİM”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 6 Şubat depreminin ardından tıraş olmaması dikkat çekti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sakalını neden kesmediğine yönelik soruya “Defin işlemi bitmiş değil. Yasımız devam ediyor. Anadolu’da cenaze sahibi definden sonra sakalını keser. Benim, doğrusu arama kurtarma faaliyetleri bitmeden kesmek içimden gelmiyor, kesemedim” cevabını verdi. Bakanların sakal bırakması eleştirilere de neden oldu.

“ZOR GÜNLERİNDE YANLARINDAYIZ”

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’un da sakal bırakması dikkat çekti. Adıyaman Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’yı ziyaret eden Torun, Turanlı ile verdiği fotoğrafta sakal bırakması dikkat çekti. Torun ziyaret ile ilgili, “Depremzede kardeşlerimize yardım etmek üzere bulunduğumuz Adıyamanda Kahta Belediye Başkanı sevgili dostum Yusuf Turanlıyı makamında ziyaret ederek İzmit Belediye Başkanımız sayın Av. Fatma Kaplan Hürriyetin geçmiş olsun dileklerini ileterek bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik” ifadelerine yer verdi.

emirsah torun