Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emre Andız silindi, Küçükkaya yazıldı

CHP İzmit ilçede yaşanan ve Başkan Hürriyet’i adaylıktan istifa etme sürecine getiren tartışmalı liste seçim kuruluna verildi. listede daha önce yer alan Emre Andız’ın üzeri çizildi. Andız’ın yerine Hürriyet’in de istediği Mehmet Ümit Küçükkaya yazıldı.

CHP İzmit ilçede yaşanan

CHP İzmit ilçede yaşanan ve Başkan Hürriyet’i adaylıktan istifa etme sürecine getiren tartışmalı liste seçim kuruluna verildi. listede daha önce yer alan Emre Andız’ın üzeri çizildi. CHP İzmit Gençlik Kolları eski başkanı Emre Andız’ın yerine Hürriyet’in de istediği eski ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya yazıldı. Söz konusu değişiklik de Fatma Kaplan Hürriyet’in adaylıktan çekilme kararında etkili olmadı.

İSTİFALAR PARTİYE DEĞİL SEÇİM KURULLARINA

Israrla İzmit ilçe başkanı Gökhan Ercan’ın istifasını isteyen Fatma Kaplan Hürriyet aksi halde aday olmayacağını partisine de iletti. CHP’lilerin İzmit ilçe seçim kuruluna ilettikleri aday listesinde İzmit’te başkan adayı olarak Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez’de ise Tayfun Balıkçı isimleri yer aldı. Her iki isim de meclis üyesi aday listesi nedeniyle adaylıktan çekileceğini duyurmuştu. Bu isimler adaylıktan çekilmek için artık partilerine değil, seçim kurullarına başvurmak zorunda.

AŞAĞIYA YAZACAKSANIZ…

Öte yandan Emre Andız’ın ismi listede ilk sırada iken aşağı sıralara indirilerek değişiklik yapılmak istendiği, Andız’ın “Listede aşağıya alacaksanız beni yazmayın” dediği öğrenildi. CHP Kocaeli İl Örgütü’nden partinin ilçe meclis üyesi adayları ile ilgili listeleri ile bilgilendirme notları geçilirken bir tek İzmit’in aday listesi basın kuruluşlarına iletilmedi.