Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En fazla vaka sayısı görülen 5’nci iliz

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kocaeli’nin en fazla vaka sayısı görülen 5’nci il olduğunu söyledi. Vali Yavuz vaka sayılarının düştüğünü belirttiği açıklamasında şunları kaydetti: “Bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Ancak halen en fazla vaka sayısı görülen 5’nci İliz. Dolaysıyla vaka sayılarının düşmüş olması bizi rehavete kaptırmasın. Özellikle vatandaşlarımızın kurallara uymasını bekliyoruz. Sitelerde de bir ayrıcalık söz konusu değildir.

SİTELERDE DE ÖNLEM ALDIK

Sitelerle ilgili bazı tedbir kararları aldık, hayatın her alanında denetimlerimiz devam ediyor. Çocuklarımızı sokağa ve oyun parklarına bırakmayalım. Özellikle çocuk oyun gruplarının ve parklarının, parklardaki bankların kapatılması yönünde Kaymakamlarımıza, ilçe belediyelerine talimat verdik. Bu talimatımızı da yakından takip ediyoruz. Bir kez daha böylesine meşakkatli ve zor bir dönemde, herkesin fedakarlık yaptığı bir dönemde fedakarlıklarımızın boşa çıkmaması için çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de uyarılarımıza harfiyen uyan, mazeret üretmeyen, bu konuda gerekli dikkati ve nezaketi gösteren Kocaelili kardeşlerimize yapmak istiyorum. Lütfen bize yardımcı olun ve kurallara uyun ki bu beladan bir an önce hep beraber kurtulalım.”

HERKES AŞISINI OLSUN

Aşılama konusunda sıkıntıları dile getiren Vali Yavuz: “Halen aşılanmada bir dirençle karşı karşıya olduğumuzu söylemek isterim. Elimizde yeterli aşı var. Lütfen sırası gelen herkes aşısını olsun. Çünkü pandemiden ancak aşılanarak çıkabiliriz. Dolaysısıyla aşı karşıtlığı yaparak, insanları aşıdan caydırarak varabileceğimiz bir yol yoktur. Bu süreçte bize destek olan basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü Kocaeli basını pandemi ve diğer çalışmalar konusunda kamuoyunu doğru bilgilendiren, saygın kurumların yer aldığı çok güçlü bir yerel basın. Tüm basın emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, kutluyorum.” dedi.