Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Taşdemir: Borçsuz belediye bırakacak mısınız? Büyükakın: Güzel espriydi Engincim

Kocaeli’nin en borçlu belediyesi unvanından Şubat ya da Mart ayında kurtulacaklarını belirten Büyükakın’a CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, 2024’te borçsuz belediye bırakacak mısınız?” sorusunu yöneltti. Büyükakın ise, “Güzel bir espriydi Engincim teşekkür ediyorum. Hep birlikte göreceğiz” dedi.

Kocaeli’nin en borçlu belediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı meclis toplantısı ikinci oturumu bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlığında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mecliste, 56 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Kocaeli Büyükşehir’in 23 milyar ve ilçe belediyelerinin toplam 8 milyar 966 milyon 832 bin liralık bütçesi mecliste gündeme geldi. Bütçe oy birliğiyle kabul edildi.

“ARTIK TEKRARLAMAYIN”

Büyükakın borç ile ilgili, “Biz Türkiye’nin en borçlu belediyesi değiliz. Hazineye en borcu olan belediye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi. Borç Yuvacık Barajı’nın borcu. Kocaeli Büyükşehir Türkiye’nin en borçlu belediyesidir cümlesini artık tekrarlamayın.” ifadelerini kullanırken bu borcun Şubat-Mart ayında biteceğini açıkladı. CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Engin Taşdemir, 2024’te borçsuz belediye bırakacak mısınız?” sorusunu yöneltti. Büyükakın gülerek, “Borcu bitirsinler öyle alalım diye mi bekliyorsunuz. Güzel bir espriydi Engincim teşekkür ediyorum. Hep birlikte göreceğiz” dedi.