Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan geldi Karaosmanoğlu sustu..!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentimizdeki programlarıyla ilgili tek bir paylaşım yapmadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi. Gebze ve İzmit’te çeşitli açılışlar yapan Erdoğan’ın programlarına AKP’li isimler akın etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın, kocaeli milletvekilleri ve bürokratların da katıldığı programlarda eski başkan İbrahim Karaosmanoğlu yer almadı.

İbrahim Karaosmanoğlunun twitter hesabinda paylaşim yokHİÇBİR ŞEY PAYLAŞMADI

Programlara katılmayan İbrahim Karaosmanoğlu aktif olarak kullandığı sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden de bu programlarla ilgili tek bir paylaşımda bulunmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı yerli aşı gibi önemli projelerin törenleriyle ilgili tek bir paylaşım yapmayan İbrahim Karaosmanoğlu adeta sessizliğe büründü.

EMEKLİYE AYRILMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu son dönemde İbrahim Karaosmanoğlu yeniden aday gösterilmek için Ankara’da yoğun bir kulis çalışması yapmıştı. Dönemin bakanlarını, Ankara’daki önemli siyasetçileri çeşitli bahanelerle ziyaret eden İbrahim Karaosmanoğlu aday gösterilmemişti. Daha sonra Cumhurbaşkanı Danışmanı olacağı konuşulan İbrahim Karaosmanoğlu hiçbir resmi göreve getirilmeyerek bir anlamda emekliye ayrılmıştı.