Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan gelecek diye asfalta kavuştular!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Eski İstanbul Yolu’nda, KOÜ önünde kalan asfaltsız alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti nedeniyle asfaltlandı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer

Uğur ENÇ minCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kocaeli’de bir dizi açılışa katıldı. Kocaeli Üniversitesi Batı Kampüsü Sağlık Bilimleri Araştırma Merkezleri binası ve Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi’nin açılışlarını yapan Erdoğan için Kocaeli Üniversitesi çevresinde olağanüstü tedbirler vardı. Yüzlerce polis memurunun görev yaptığı açılış törenlerinde hazırlıklar bir gün önce başladı. Eski İstanbul Yolu’nun başlangıcında, Kocaeli Üniversitesi’nin açılış yapan merkezlerinin girişinde bulunan alanda yol çalışması yapıldı.

SAATLER İÇİNDE TAMAMLANDI

Eski İstanbul Yolu’nda geçtiğimiz ay tamamlanan asfalt çalışmaları sonrasında haftalardır Kocaeli Üniversitesi ile olan bağlantı kısmında çalışma yapılmıyordu. Kocaeli Üniversitesi ile Eski İstanbul Yolu arasındaki bağlantıda yol bir hayli bozuktu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli Üniversitesi programı nedeniyle o bozuk yol yetkililerin aklına geldi. Cumartesi günü, Erdoğan programlarından saatler önce yolda onlarca işçi çalışmaya başladı. Yolun asfaltlanmayan kısmı saatler içerisinde tamamlandı.