Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan istifayı kabul etmedi!

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını kabul etmediğini duyurdu

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ortaya çıkan görüntülerin sorumluluğu bana aittir. Bu sürece yakışmadı. Sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olay böyle görüntülere yol açmamalıydı. Haftasonu olumsuz görüntüleri ortadan kaldırmak için atılan bir adımdı. Hayatımın sonuna kadar sadık kalacağım sayın cumhurbaşkanı beni bağışlasınlar. Tüm dostlara ve mesai arkadaşlarıma Allah’a ısmarladık diyorum.” diyerek istifa etmişti. 

ERDOĞAN KABUL ETMEDİ

 Süleyman Soylu’nun istifası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul etmedi. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Cumhurbaşkanımız, istifayı kabul etmedi. Kendisi görevine devam edilecektir” denildi.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “15 Temmuz darbe girişiminin hemen arkasından İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Sayın Süleyman Soylu, bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla milletimizin takdirini kazanmıştır.

Terör örgütlerinin ülkemizdeki eylem kapasitelerinin önemli ölçüde azaltılmasında Sayın Bakanımızın yürüttüğü kararlı mücadelenin büyük payı vardır. Aynı şekilde deprem gibi doğal afetlerin ardından yapılan çalışmalarda da, İçişleri Bakanımız sürekli sahada olarak güçlü bir koordinasyon gerçekleştirmiştir. Sayın Bakanımız istifa talebini sayın Cumhurbaşkanımıza sunmuş, Cumhurbaşkanımız bu talebi uygun bulmadığını kendisine ifade etmiştir.”