Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan Kocaeli için geliyor!

Erdoğan yarın Kocaeli için geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılışına katılacak. Daha sonra Tübitak’ta düzenlenecek olan protokol törenine geçecek.

Erdoğan yarın Kocaeli için

31 Mart seçimlerinin ardından İzmit Belediyesi’ni kaybeden Kocaeli teşkilatları ile arasına mesafeye koyduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dönemin il başkanı Abdullah Eryarsoy’u görevden almıştı. “Kocaeli’yi gözden çıkardı” dedikoduları hızla yayılırken Erdoğan 2019 yılının sonun da Gölcük Tersanesi’nde düzenlenen bir törene katıldı ancak Kocaeli’de başka herhangi bir programda yer almadı.

TÜBİTAK’TA PROTOKOLE KATILACAK

Kocaeli teşkilatlarına kırgınlığı bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın kentimize geliyor. 9 Ağustos Pazar günü kentimizde olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak Kuzey Marmara Otoyolu’nun İzmit-Sevindikli bölümünün açılışını yapacak. Erdoğan daha sonra Tübitak’a geçerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Üretim Teşvik Projesi protokol törenine katılacak.