Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan Kocaeli’deydi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan bugün Kocaeli’deydi. Erdoğan Çayırova Belediyesi’nin Engelliler Günü programında onur konuğu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Çayırova Belediyesi’nin bugün organize ettiği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan katıldı. Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı sıfatıyla programa katılan Erdoğan ilk olarak Çayırova Belediyesi’ni ziyaret etti. Erdoğan’ı burada AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi karşıladı. Daha sonra Çayırova Kapalı Spor Salonu’ndaki programa geçen Erdoğan burada bir konuşma yaptı.
EK3tib0XUAwq7Tp
İNSANLARI SEVMEKTEN ACİZ OLANLAR VAR
Bilal Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugünün dünyasında konuşulan engellilik, hayatı bu dünyadan ibaret görenlerin anladığı engellilik. Öte dünyayı görenler için engellilik, belki görünür belki görünmez. Kafasının içinde engelleri olanlar var. Dünyayı anlamaktan aciz olanlar var. İnsanları sevmekten aciz olanlar var. Asıl kalpleri mühürlenmiş olanlara acımak lazım. Bu dünyanın bir de öte dünyası olduğuna inananlar olarak bu engelliler günü hepimizin ibret vesilesi olsun. Bu dünyadaki engellilerin varlığı bizim dünya ve ötesiyle ilişkimizi sorgulamamıza keşke vesile olsa.”

EK3tib2X0AEYfJs