Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan’dan Korona açıklaması: Bilim Kurulu ne derse o

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “ilim Kurulu’nda yapılan çalışmalar neticesinde ne gibi öneriler çıkacak, ne gibi adımlar atacağız belirleyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘artan corona vakalarına karşı yeni tedbirler alınacak mı?’ sorusuna “Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri yönünde ne gibi tedbirler alınacağına karar vereceğiz” diye yanıt verdi.

Vatandaşları maske ve mesafe kurallarına uymaya ve toplu mekanlardan uzak durmaya çağıran Erdoğan şunları söyledi: Şu an itibariyle İstanbul corona virüsü salgınında en önde gelen illerden biri. Bununla mücadelede elimizden geleni yapmamız lazım. Maske mesafe gibi kurallara riayet etmek gerekiyor.

BAKANLIK NE DERSE O

Toplu mekanlardan ciddi manada kaçınmak gerek. Bu hassasiyeti gösterelim ki hem şahsımıza hem misafirlerimize dikkat edeceğiz. Kendimize dikkat etme noktasındayız. Sağlık Bakanımız bugün Bursa’da. Ne gibi tedbirler alacağız, bunları yaygınlaştıracağız bunların çalışmalarını yapıyoruz. Bilim Kurulu’nda yapılan çalışmalar neticesinde ne gibi öneriler çıkacak, ne gibi adımlar atacağız belirleyeceğiz.”