Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erenkaya delegelerden imza mı isteyecek?

CHP’de il başkan adayı olarak görülen Hikmet Erenkaya yarın İzmit ilçe delegeleriyle bir araya gelecek. Erenkaya’nın delegelerden kendisi için imza toplayacağı öne sürülüyor.

CHP’de il başkan adayı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) kulisler bir hayli hareketli. İlçe kongreleri tamamlandı. İl başkanlığı için adı geçenler destek bulmak için çalışmalarına başladı. Başkanlık için en çok bastıran isim Hikmet Erenkaya. Parti içerisinde hemen her görevi alan, ancak hemen her seçim döneminde yeni görevlere talip olan Hikmet Erenkaya bu defa yeniden il başkanlığı için kolları sıvadı. İlerlemiş yaşına, partideki gençleşme çağrılarına kulak asmayan Hikmet Erenkaya ilçelerde göreve gelen il delegeleriyle toplantılar yapmaya başladı.

DELEGENİN İRADESİ…

CHP kulislerinden edinilen bilgilere göre sıradaki toplantı yarın gerçekleştirilecek. Yarın akşam yemeğinde İzmit ilçesinde görev alan il delegeleriyle buluşacak olan Erenkaya’nın delegelerden il başkanlığı için imza isteyeceği iddia ediliyor. Erenkaya İzmit’ten ne kadar destek alacak, delegeler iradelerini imza karşılığı teslim edecek mi merak konusu.