Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erkan Uygun: Vicdanınızı sorgulayın!

CHP Körfez Belediyesi Grup Başkan Vekili Erkan Uygun YARPAŞ’ın huzur hakkını meclis gündemine taşıdı. Uygun başkan Şener Söğüt’e seslenerek, “Sizin şirketiniz olsa bu ücretleri öder miydiniz? Vicdanınızı sorgulayın” dedi.

CHP Körfez Belediyesi Grup

Ugur ENC minKörfez Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda belediyenin performans programı gündemdeydi. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin de takip ettiği toplantıda CHP Körfez Belediyesi Grup Başkan Vekili Erkan Uygun YARPAŞ’ın huzur hakkını meclis gündemine getirdi.

BİR ÇÖZÜM BULALIM

Erkan Uygun şöyle konuştu: “YARPAŞ’ta çalışan 2 kişiye karşılık 5 kişinin huzur hakkı almasını doğru bulmuyoruz. Sizin şirketiniz olsa bu ücretleri öder miydiniz? YARPAŞ’ı borcundan dolayı kapatamıyoruz ama buna bir çözüm bulalım. Vicdanınızı sorgulayın. Biz ticaret odasında huzur hakkı almıyorduk. Burada YARPAŞ’ta görev yapan yönetim kurulu üyelerinin bu ücrete ihtiyacı da yoktur. Öte yandan performans planı tamamen harcama üzerine kurulmuş bir plandır. Doğru bulmuyorum.”