Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski başkandan dostlarına sitem dolu mesaj!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu belediye başkanlığı sonrasında evine kapandı. Başiskele Yuvacık’ta yer alan çiftliğinde doğal yaşamla baş başa olan Karaosmanoğlu zaman zaman kendine yakın basın mensuplarına adını zikrettiriyor ve gündemde kalmaya çalışıyor. 2-3 ayda bir İbrahim Karaosmanoğlu cumhurbaşkanı danışmanı olacağı iddia ediliyor ancak olmuyor.

KİMİ İŞARET ETTİ

Bir süredir gözlerden uzak olan İbrahim Karaosmanoğlu önceki gün sitem dolu bir paylaşımda bulundu. Aşık Veysel’in “Dost dost diye nicesine sarıldım. Benim sadık yarim kara topraktır” dizelerini paylaşan Karaosmanoğlu hangi dostlarının sadık olmadığını düşünüyor, Karaosmanoğlu kimlere sitem ediyor belli değil. Ekip arkadaşları tarafından yeniden aday gösterilmeyince yalnız bırakan İbrahim Karaosmanoğlu uzun bir süre daha bahçe işleriyle meşgul olacak gibi…

İbrahim Karaosmanoğlu ekran görüntüsü

İBRAHİM KARAOSMANOĞLU KİMDİR?

İzmit Endüstri Meslek Lisesi’nde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği yapmakta iken 1989 ve 1994 yıllarında Yuvacık belediye başkanı seçildi. 1999 seçimlerinde aday olmadı, serbest ticaret yaptı. 2001 yılında AKP kurucu üye sıfatıyla il başkan yardımcısı oldu. Nihat Ergün’ün milletvekili ve genel başkan yardımcısı seçilmesiyle AKP il başkanı oldu ve 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Aynı yıl içinde yapılan Büyükşehir kanunu ile İzmit Büyükşehir Belediyesi’nin adı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak değiştirildiği için ilk Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde aday olmamış ve yerini Tahir Büyükakın’a bırakmıştır.