Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski başkanı 54 yaşında memur yaptılar

2014-2019 yılları arasında Körfez Belediye Başkanlığı görevini yürüten 54 yaşındaki İsmail Baran, Kartepe Belediyesi’nde memur yapıldı

2014-2019 yılları arasında Körfez

Bir dönem Körfez Belediye başkanı olan, 2019’da ise yeniden aday gösterilmeyen İsmail Baran, Kartepe Belediyesi’nde memur olarak işe başladı. Görev tanımı belirlenmeyen Baran’ın istisnai kadrodan memur yapıldığı öğrenildi. Haberin ardından muhalefet, 54 yaşındaki Baran’ın memur yapılmasının gençlere haksızlık olduğunu vurguladı ve bu duruma tepki gösterdi.

İSMAİL BARAN KİMDİR?

1966 yılında Sakarya’da doğdu. Aslen Artvinli. İlk, orta ve lise tahsilini Körfez’de tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Rize Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümünü ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. 2002-2004 yılları arasında Saadet Partisinde Körfez İlçe Başkanlığı yaptı. 2004 Yılında Saadet partisinde Körfez Belediye Başkan adayı oldu 2009 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi meclis üyeliğini, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonunda görev aldı. Özel bir şirkette 9 yıl üst düzey yöneticilik deneyiminin ardından Körfez Belediyesinin yan kuruluşu olan YARPAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görevinde bulundu. 16 yıl Körfez ilçede esnaf olarak hizmet veren baran 2014-2019 yılları arasında Körfez Belediye Başkanlığı yaptı.