Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esnaftan Hasan Ayaz’a Fethiye cevabı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz’ın ‘Fethiye ve İstiklal Caddeleri’ne gireriz’ söylemine İKM Yöneticisi Esnaf Ahmet Kahya, “Fethiye Caddesi’yle uğraşacağınıza kendi ilçe belediyenizin sorunlarıyla ilgilenirseniz daha doğru olacaktır” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, birçok gazeteyi ziyaret ederek İzmit Belediyesi tarafından yapılan Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme Projesi ile ilgili eleştirilerde bulundu. Ayaz, “Eğer böyle giderse, sorumluğumuz gereği Fethiye ve İstiklal Caddeleri’ne gireriz” dedi.

“İZMİT BELEDİYE BAŞKANI SİZİN GİBİ ÇIKIP DEDİ Mİ?”

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Yöneticisi Ahmet Kahya, Hasan Ayaz’ın eleştirilerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Kahya, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Çok komik bir yazı okudum şimdi Büyükşehir Belediyesi Koordinatöründen. 15 senedir İzmit Belediyesi’ni yöneten AK Parti neden bu zamana kadar her şey sizlerin elindeyken yapmadınız da bunlar konuşulmuyor bir kadın başkanın cesaret edip yapmaya karar verdiği Fethiye Caddesi’ni konuşuyorsunuz. Yürüyüş yolu yapılırken İzmit Belediyesi’ne halktan ve esnaftan bir sürü şikayet olmuşken İzmit Belediye Başkanı sizin gibi çıkıp da siz yapamıyorsanız bana devredin biz bitirelim dedi mi, şikayetlerini gündeme alarak çözüm üretmeye çalıştı.

“GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK ÇOK DOĞRU DEĞİL”

Bundan üç ay önce billboardlarda sırf reklam olsun diye 2 altın yılda 4 milyarlık yatırım, sevdamız Kocaeli sloganıyla alt yapıya verilen hizmetleri bugün yağan yağmurda Körfez Yarımca ve Derince’de insanlar resmen ölümle burun buruna kaldılar ve bütün mallarına, araçlarına, esnafın dükkanlarına, vatandaşın evlerine 4 milyarlık su kaçtı. Değerli koordinatörümüz siz Fethiye Caddesi’yle uğraşacağınıza kendi ilçe belediyenizin sorunlarıyla ilgilenirseniz daha doğru olacaktır. Şu an şov yapma zamanı değil insanların evine çoluğuna çocuğuna ekmek götürmekte çekilen sıkıntılardan bahsederseniz daha iyi olur bu anlamdan dolayı gündemi değiştirmek çok doğru değil.

Ahmet Kahya