Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eylülde kuruldu, 714 bin liralık ihaleyi kaptı

6 ay önce kurulan Galliard Proje Taahhüt A.Ş. hızla büyüyor. Firma İzmit Belediyesi’nin mobilya alım ihalesini 714 bin 811 TL bedelle aldı.

6 ay önce kurulan

Uğur EnçKocaeli genelinde belediye ihaleleri dikkat çekmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi 23 Mart’ta önemli bir ihaleye çıkmıştı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale ile belediyeye mobilya satın alımı yapılacaktı. Söz konusu ihale pazarlık usulü ile firmalar davet edilerek gerçekleştirildi. İhaleye yalnızca 3 firma katıldı. İki firmanın teklifi geçerli sayıldı. O firmalardan biri geçtiğimiz eylül ayında, yani 6 ay önce kurulan Galliard Proje Taahhüt A.Ş. idi.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Belediyenin mobilya alım işi için pek çok önemli Kocaelili firma dururken 6 ay önce kurulan bir proje taahhüt firmasını tercih etmesi şaşkınlık yarattı. 718 bin 117 TL muhammen bedelle gerçekleştirilen ihalede Galliard Proje Taahhüt A.Ş. 614 bin 811 TL teklif sundu. 15 Nisan tarihinde söz konusu firma ile İzmit Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. Firma 17 Mayıs tarihine kadar belediyenin mobilyalarını temin edecek.