Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fabrikası yağmalanan Serfleks için flaş iflas duyurusu!

2019 yılında Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafından iflasına karar verilen Serfleks Yer Karoları Sanayi Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi hakkında yeni bir gelişme var.

2019 yılında Kocaeli 8.
SEBO İMZA

1978 yılında Kartepe ilçesi Uzuntarla Çifte Çınarlar Mevkiinde D-100 Karayolu’nu Eşme gidiş yönünde 38 dönüm lük arazi içinde kurulan Serfleks Yer Karaları Fabrikası büyük üretimler yapmış, alanında sayılı firmalar arasına girmişti. Firma 2019 yılında Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafından iflasına karar verilmiş ve fabrikanın kapısına kilit vurulmuştu.

TAHKİK VE TETKİK

Kaderine terk edilen fabrikada defalarca hırsızlık ve yağma olmuştu. Kocaeli İcra Dairesi, firma ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. İlanda, “İflas Nedeniyle) Tasfiye Halinde Serfleks Yer Karoları Sanayi Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi hakkındaki 208-209-210-211.sıradaki alacaklar hakkında iflas idare memurları tarafından tahkik ve tetkik işlemi tamamlanmış olup, bu kayıtlar için düzenlenen ek sıra cetveli incelenmek üzere Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakılmıştır.

7 İLE 15 GÜNLÜK SÜRE

Sıraya itirazların ilandan itibaren 7 gün içinde İcra Mahkemesine, alacağın esas veya miktarına ilişkin itirazların 15 gün içinde Asliye Ticaret Mahkemesine yapılması İcra ve İflas Kanununun 232, 234, 235. maddeleri uyarınca ilan ve tebliğ olunur.”