Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet araç kredisi için Ankara’da!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet belediyeye araç satın alım kredisi için bugün Ankara’daydı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

ugurİzmit Belediye Meclisi eylül ayında 3 defa toplandı. Belediye araçlarının satın alınması için kredi kullanım yetkisi ile ilgili toplanan son olağanüstü mecliste hiç konuşma yapılmadı. Taşıt ve İş Makinası satın alınması ve Finansmanında kredi kullanılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 19.09.2022 tarih ve 3425 sayılı yazısı oy çokluğu ile kabül edilirken, Hizmet araçları olan taşıt ve iş makinası satın alınması ve Finansmanında kullanılmak üzere Mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesine istinaden, satışının yapılması hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 19.09.2022 tarih ve 4993 sayılı yazısı oy birliği ile komisyona sevk edildi.

BAZI AK PARTİ VE MHP’LİLER KATILMADI

MHP Grubundan Ayhan Arpacı, AK Parti Grubundan ise Mustafa Soydabaş, Nazmi Açıkgöz, Hüseyin Alyüz, Şener İnce ve Erol Çalışkan meclis toplantısına katılmadı. Söz konusu üyelerin katılmaması ile CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin oy çokluğu ortaya çıktı ve kredi yetkisi meclisten geçmiş oldu.

HÜRRİYET PAYLAŞIM YAPTI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet söz konusu araçların kredisi için bugün Ankara’daydı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapan Hürriyet, “Hizmet araçlarımız için Bakanlık onayı gerektirmeyen 46 Milyon Liralık için yazımızı dün itibariyle yazmıştık. Bugün de İller Bankasında kredi onayının bir an önce sonuçlandırılabilmesi ve birebir görüşmelerimizi sürdürmek için Ankara’dayım” dedi.