Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet deprem bölgesinde: Güvenlik sorunları yüzünden yer değiştirdik

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Hatay Defne’de yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden anlattı. Hürriyet, “Bu akşam Hatay Defne’deyiz. Aşevi ekibimizle birlikte kalacağız. Aşevimizi önce Kırıkhan’a kurmak istedik. Ama güvenlik sorunları yüzünden yer değiştirdik” ifadelerini kullandı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından deprem bölgesinde güvenlik sorunu olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Hürriyet, şu ifadelere yer verdi; “Bu akşam Hatay Defne’deyiz. Aşevi ekibimizle birlikte kalacağız. Aşevimizi önce Kırıkhan’a kurmak istedik. Ama güvenlik sorunları yüzünden yer değiştirdik. Burada da çevrede yaşayan vatandaşlarla ateş başında dertleşirken bir afad gönüllüsü genç aşağı taraftan telaşla geldi. Silah sesleri ve bağrışma sesleri geliyor aşağıdan, dikkatli olun diye uyardı. Kontrol edilsin diye ilgili yerleri aradık. “Asayiş problemleri var” dedik, bu konuda sosyal medyada asparagas haberler çok oluyor diye yorumlar aldık.

“İŞTE BÜTÜN MESELE BU”

Yaşadıklarımız ve yaşamadıklarımız. İşte bütün mesele bu. Gece arabanın içinde, bu bölgede kalacağımız için kontrol edilmesini rica ettik. Kontrol eden güvenlik görevlilerimize teşekkür ederiz. Biz 1 gece kalıyoruz. Ya vatandaşlarımız?”

Fatma kaplan hurriyet