Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet, Erenler Mahallesi Atalay Sokak’taki site sakinlerinin taleplerini dinledi

Her zaman halkla iç içe olarak, vatandaşların fikirlerini dinleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Erenler Mahallesi Atalay Sokak’taki sitelerde ikamet eden mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Her zaman halkla iç

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Erenler Mahallesi Atalay Sokak A5 Blok’ta ikamet eden vatandaşlar ile kahvaltıda buluştu. Vatandaşların taleplerine kulak veren Başkan Hürriyet’e programda, Başkan Yardımcıları Ünal Özmural, Emirşah Torun, Muhtar Hizmet Masası Koordinatörleri Turgay Oruç, Ali Filiz ve Erenler Mahalle Muhtarı İhsan Sarı eşlik etti.

“YILMADAN USANMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Mahalle sakinleri ile sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Hürriyet, “İzmit’in 102 mahallesinde de yılmadan usanmadan çalışıp çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Her mahalleye eşit hizmeti götürmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun çaba sarf ediyoruz. Mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek talepleri birinci ağızdan dinlemek istedik. İzmit’in her mahallesindeki hemşerilerimizin refahı ve mutluluğu bizim için çok kıymetli” dedi.